ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΜΒΡΥΟΥ HD LIVE

Οι 3D/4D HD live υπερηχογραφικές σαρώσεις είναι απόλυτα ασφαλείς, όπως και οι 2D και σας επιτρέπουν να διακρίνετε το μωρό σας και τις αντιδράσείς του, εντός της γαλήνης, της ζεστασιάς και της ηρεμίας που του προσφέρει το σώμα σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!
Στην embryo life χρησιμοποιούμε το προηγμένο μηχάνημα υπερήχων Voluson E6 ΒΤ 16: oι 3D σαρώσεις μας επιτρέπουν τη λήψη τρισδιάστατων φωτογραφίων του εμβρύου, ενώ οι 4D απεικονίζουν κινούμενες τρισδιάστατες εικόνες του εμβρύου, που ακολουθούν χρονική σειρά από την παλαιότερη έως την πλέον πρόσφατη. Η ζωντανή απεικόνιση HD live παράγει και παρουσιάζει ζωντανές εικόνες του εμβρύου, που χαρακτηρίζονται από υψηλή.

ΑΠΟΔΟΣΗ (RENDER) 3D/4D

Οι υπερηχογραφικές σαρώσεις 3D/4D υπερέχουν των κλασικών/παλαιού τύπου 2D, καθώς σας επιτρέπουν να δείτε αποδόσεις του εμβρύου με περισσότερες λεπτομέρειες του δέρματος και των χαρακτηριστικών του.

VOLUSON E6 ΒΤ 16

Το Voluson E6 ΒΤ 16 αποτελεί ένα προηγμένο σύστημα υπερήχων στη μαιευτική και γυναικολογία. Με τη δύναμη της αρχιτεκτονικής Radiance System, εξασφαλίζεται εξαιρετικής ποιότητας εικόνα με σαφήνεια, ταχύτητα και ευελιξία και προβάλλονται περισσότερες λεπτομέριες σε μικρότερο χρονικό διάστημα, μέσω της τεχνολογίας ηλεκτρονικής μήτρας 4D ανιχνευτή που παρέχει εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό καρέ, ευέλικτες μορφές απεικόνισης και εξαιρετική ανάλυση.
Η αρχιτεκτονική του Radiance System του Voluson E6 BT 16 προσφέρει περισσότερη ευκρίνεια, μεγαλύτερη ταχύτητα και μεγαλύτερη ευελιξία, χάρη στην εξελιγμένη δομή της δέσμης και την ισχυρή επεξεργασία: α) θεαματικές 2D και 3D / 4D εικόνες με αυξημένη διείσδυση, β) υψηλός ρυθμός μεταφοράς δεδομένων για υψηλότερη ανάλυση και πολύ γρήγορους ρυθμούς καρέ και γ) μεγάλη ισχύς επεξεργασίας για προηγμένες εφαρμογές και αποτελεσματική ροή εργασίας.

Start typing and press Enter to search